OSJEČANI MARŠIRAJU: / Zekićeva momčad nadigrala Slaven, Istra gurnula Cibaliju bliže 2. ligi

Image

U susretu 24.

12.3.2017.
19:22
VOYO logo

Osijek je u Koprivnici gubio 0:1, ali je uspio preokrenuti rezultat i s dva gola izboriti važnu pobjedu u borbi za treću poziciju.

Osijek 8. put slavio u gostima

Bila je to 13. pobjeda Osijeka ove sezone, pri čemu osma izborena na gostovanjima, dok je Belupo upisao treći poraz u zadnja četri kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćin je poveo u 66. minuti golom Melnjaka, no pet minuta kasnije izjednačio je Lesjak. Trijumf gostima donio je Ejupi golom u 85. minuti.

Dodajmo kako je Melnjak postigao prvi pogodak za momčad iz Koprivnice ove godine. U četiri kola ovog proljeća Belupo je osvojio jedan bod uz razliku pogodaka 1-4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cibalia sve bliža drugoligaškom društvu

U prvom nedjeljnom susretu Cibalija je u Vinkovcima izgubila od Istre 1961 0-2 i sve je bliže padu u niži rang natjecanja. Cibalija je slomljena već do poluvremena, a nastavak susreta bio je tek odrađivanje posla.

Strijelci za goste bili su Solomon (6) i Pavić (38). Domaćin je od 30. minute igrao s igračem manje nakon što je zbog oštrog prekršaja isključen Glavica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Rijeka sa 62 boda, Dinamo na drugom mjestu ima četiri boda manje, dok je Osijek treći sa 44 boda. Hajduk je pao na četvrto mjesto sa 42 boda.

Cibalija je posljednja s devet bodova, šest manje od Splita na devetoj poziciji koja vodi u dodatne kvalifikacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati:

Slaven Belupo - Osijek 1-2 Cibalia - Istra 1961 0-2

U subotu: Dinamo - Split 4-0 Hajduk - Rijeka 1-1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U petak: Inter - Lokomotiva 0-0

Image
Image
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo