ORGANIZATORI U 'ŠOKU': / Messi 'neugodno' iznenadio nakon finala Copa Americe?!

Image
Foto: AFP
6.7.2015.
10:12
AFP
VOYO logo

Naime, sportski kanal BeIN u vlasništvu katarske tvrtke posjeduje snimku na kojoj se vidi kako je postolje za najboljeg igrača turnira naknadno maknuto, od ukupno šest postolja koje su organizatori namijenili za trofeje.

Uz to, MVP titula najkorisnijeg igrača natjecanja uopće nije dodijeljena! Lionel Messi je izabran za najkorisnijeg igrača natjecanja, no BeIN izvještava kako je argentinski majstor odbio tu nagradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugo izgubljeno reprezentativno finale u dvije godine

Messi na Copa Americi nije bio golgeterski raspoložen kao inače, no odigrao je dobar turnir. Zvijezda Barcelone je zabila samo jedan gol uz tri asista, a ponovno je imala zapaženih poteza koji su oduševili svijet.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Tako je Messi ostao na osvojenim Olimpijskim igrama u dresu Argentine. Nogometni stručnjaci diljem svijeta naglašavaju kako Messi mora osvojiti Svjetsko prvenstvo s reprezentacijom, ako misli i "službeno" postati najbolji svih vremena. Jer, njegovi veliki prethodnici Pele i Maradona među svojim trofejima imaju osvojena i Svjetska prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, očito mu baš i ne ide u dresu "repke". Ovo mu je drugo izgubljeno finale s reprezentacijom u dvije godine. Prošloga ljeta izgubio je finale SP-a protiv Njemačke, a sada protiv Čilea, koji je tako konačno osvojio Copa Americu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo