Osramoćeni prevarant oči u oči s 'najvećom'! Hoće li priznati nedjela?

Poznata televizijska voditeljica Oprah Winfrey intervjuirat će sljedećeg tjedna jednog od najvećih prevaranata u povijesti sporta, umirovljenog američkog biciklista Lancea Armstronga.

9.1.2013.
11:09
VOYO logo

Bit će to prvi televizijski nastup osramoćenog sportaša nakon što je doživotno suspendiran i nakon što mu je oduzeto svih sedam naslova s Tour de Francea. Podsjetimo, Američka antidopinška agencija (USADA) je kaznila Armstronga zbog sustavnog korištenja dopinga tijekom karijere.

Iako je Teksašanin cijelo vrijeme odbacivao optužbe da se dopingirao, osuđen je na temelju više od tisuću stranica dokaza, među kojima su bila i svjedočenja njegovih bivših momčadskih kolega i čitavog niza drugih osoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaznu je potvrdila i Međunarodna biciklistička federacija (UCI), a Armstrong je odlučio da se neće žaliti. Otada nije javno istupao, ali Oprah ga je uspjela nagovoriti da napokon iznese svoju verziju priče i izjasni se o osudi. Intervju dugačak 90 minuta bit će emitiran 17. siječnja na Oprah Winfrey Networku i web-stranici Oprah.com.

Podsjetimo, New York Times je prošli tjedan objavio da je Armstrong svojim bliskim suradnicima povjerio kako razmišlja o priznanju krivnje. Hoće li ga možda Oprah nagovoriti na senzacionalno pokajanje, vidjet ćemo idući tjedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo