POTUKAO SE I KRISTAN! / Opća makljaža hokejaša Medveščaka i KAC-a!

Image
Foto: PIXSELL

Austrijanci su uvjerljivom igrom stigli do velike 4-0 pobjede i vodstva u seriji. Međutim, utakmicu je obilježila masovna tučnjava hokejaša na ledu Doma sportova krajem druge dionice.

6.3.2012.
20:58
PIXSELL
VOYO logo

Ako je suditi po prvoj utakmici polufinalne serije EBEL lige čeka nas nekoliko vatrenih utakmica između Medveščaka i KAC Klagenfurta. Naime, Austrijanci su uvjerljivom igrom stigli do velike 4-0 pobjede i vodstva u seriji. Međutim, utakmicu je obilježila masovna tučnjava hokejaša na ledu Doma sportova krajem druge dionice.

Igrači su pobacali palice i kacige, šake su letjele na sve strane, a tenzije su bile tolike da su se čak i golmani Kristan i Chiodo potukli na sredini igrališta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaos na ledu inicirao je prekršaj FrankaBanhama kojim je gostujućem hokejašu razbio arkadu. Banham je dobio isključenje do kraja utakmice, a nakon što je izašao iz kućice za kažnjene igrače započeo je kaos.

Nakon šakačkog obračuna isključenje su dobili Trukhno, JoelPrpić, Kristan, Zanoški, Pokulok i Naglich kod Medveščaka, dok su kod KAC-a kažnjeni Chiodo, Ratz, Hager, Reichel i Hundertpfund.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je do kraja druge trećine ostalo još nekoliko sekundi, suci su odlučili prekinuti susret, a vrijeme koje nije odigrano nadoknadilo se neposredno uoči zadnje dionice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo