ONA JE ZNALA DA MU JE DRAŽEN IDOL: / NBA zvijezda oduševljena ženinim poklonom

Image
Foto: Screenshot/Twitter

Kad si multimilijunaš i imaš gotovo sve, onda se možeš razveseliti i sitnim poklonima. Tako je najboljeg slovenskog košarkaša Gorana Dragića razveselio dar njegove supruge.

21.8.2015.
13:18
Screenshot/Twitter
VOYO logo

Nije da mu u kući nedostaje tog rekvizita, ali ova lopta je uistinu posebna, a Dragić joj se iznimno razveselio. Posebice zbog autograma legendarnog i neprežaljenog hrvatskog košarkaša, tragično stradalog Dražena Petrovića.

"Super poklon od moje žene. Lopta s NBA All-Star natjecanja iz 1992. godine s potpisom, između ostalih, i Dražena Petrovića", napisao je na Twitteru Goran Dragić, najveća zvijezda slovenske košarke, koji će u sljedećih pet godina u Miami Heatu zaraditi 90 milijuna dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dragić ne igra na Eurobasketu

Dragić je ove godine otkazao nastup za reprezentaciju, tako da neće igrati na Eurobasketu. Slovenija otvara nastup 5. rujna u zagrebačkoj Areni protiv Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, u natjecanju najboljih tricaša 1992. godine na All-Starsu u Orlandu, Dražen je prošao prvi krug sa 13 bodova, ali je ispao u polufinalu sa 8, bolji je bio kasniji pobjednik Craig Hodges s 15 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo