'PAMTIT ĆE SE SAMO MEDALJA' / Đoković se povjerio Crnogorcima i ispričao im kako mu je slavna Hrvatica pomogla da donese najbitniju odluku ove godine

Image
Foto: Profimedia

Za sada ima samo brončanu medalju iz Pekinga 2008.

19.7.2021.
12:41
Profimedia
VOYO logo

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković objavio je prije nekoliko dana da će igrati za Srbiju na Olimpijskim igrama u Tokiju.

"Ponosan sam što se pakiram za Tokio i pridružujem se našoj reprezentaciji u borbi za medalje na olimpijskim borilištima. Za mene je igranje za Srbiju uvijek bila posebna radost i motivacija i dat ću sve od sebe", napisao je Đoković na svom Tweeter profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada je pak u razgovoru za crnogorsku agenciju MINA otkrio kako mu je u ovoj odluci pomogla i legendarna hrvatska atletičarka Blanka Vlašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjećaj kada predstavljaš svoju državu na najvećoj smotri u povijesti sporta je nezamjenljiv. Olimpijske igre su nešto posebno", kazao je te se osvrnuo na činjenicu da u Tokiju neće biti publike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno se sreli

"Legenda hrvatskog sporta Blanka Vlašić, koju sam nedavno sreo, rekla mi je da se u nekoj budućnosti ljudi neće sjećati kakvi su uvjeti bili i da nije bilo publike, nego tko je osvojio medalju”, rekao je Đoković, koji ima priliku ove godine doći do Zlatnog Grand Slama, osvajanja sva četiri velika turnira i naslova na Olimpijskim igrama.

"Cilj mi je da se dokopam medalje, nadamo se zlatne. Idem na zlatnu medalju, to nije tajna. Onda ću razmišljati o New Yorku i pokušati kompletirati sve", dodao je ovogodišnji pobjednik Australian Opena, Roland Garrosa i Wimbledona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đoković zasad ima samo brončanu medalju iz Pekinga 2008. godine, a u Tokiju će biti prvi favorit za zlato. Olimpijske igre u Tokiju započinju 23. srpnja, a svoj nastup su otkazali Roger Federer, Rafa Nadal i Dominic Thiem.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo