OGLASIO SE PONOSNI HRVAT: / Prešao sam na drugu stranu žute imperije!

Image

Kao što smo već objavili u nedjelju, Žan Tabak je postao novi trener Maccabija. No, prema vijestima iz Izraela, uvjeti suradnje su nešto drugačiji od onih s kojima se baratalo.

16.11.2015.
13:33
VOYO logo

Naša košarkaška legenda bila je u pregovorima s izraelskim divom, ali jedini problem je bila duljina ugovora. Kako Tabak je tek ove sezone preuzeo Fuenlabradu i imao zajamčen ugovor na dvije godine u Španjolskoj, ponuda Maccabija da odradi u Tel Avivu samo ostatak ove sezone nije bila najidealnija opcija. Na kraju, našli su se na pola puta.

Tabak je potpisao ugovor do kraja tekuće sezone, ali uz opciju produljivanja za još jednu sezonu. Dakle, ova sezona mu je probni rok...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za mene je ovo velika čast i dat ću sve od sebe da budemo uspješni u svim natjecanjima. Jedva čekam prvi trening i veselim se velikoj podršci navijača s tribina i uprave. Igrao sam protiv Maccabija, trenirao sam momčadi koje su igrale protiv Maccabija i sada sam ponosan što sam prešao na drugu stranu 'žute imperije'. Kao osoba koja je posvetila svoj život košarci, jako dobro znam što predstavlja Maccabi, jedan od najelitnijih klubova svih vremena", donose izraelski mediji Tabakove izjave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo