šansa za revanš? / Oglasio se Minotaur: Želim Cro Copa u kavezu nasuprot sebe!

Image
Foto: Facebook

Nakon što je najpoznatiji hrvatski borac Mirko Filipović javno obznanio odluku kako se vraća u UFC kavez, ubrzo je reagirao i njegov stari znanac i rival Antonio Nogueira, poznatiji kao 'Minotauro', koji je poručio: 'U kavezu želim Cro Copa!'

30.1.2015.
18:48
Facebook
VOYO logo

Brazilski MMA borac Antonio Rodrigo Nogueira doputovao je u Las Vegas dati podršku svom klupskom kolegi Andersonu Silvi koji ovog vikenda nakon duge pauze ima borbu u MGM Areni.

U intervjuu za MMA Fighting između ostalog je pričao i o svom povratku u ring, a za protivnika u prvoj borbi priželjkuje Mirka Filipovića, koji je prošli tjedan objavio kako se vraća u UFC.

"Vraćam se ove godine sigurno. U travnju 2014. sam slomio dva ligamenta na koljenu, ali sam prije mjesec dana počeo ponovno trenirati. I dalje nisam zdrav, ali se vraćam. Ove godine se sigurno borim, ali ne znam kada. Nisam pričao s čelnicima UFC-a o terminu i protivniku. Svi su dobri u teškoj kategoriji, ali Cro Cop je moja želja. Bit ću spreman za bilo koga", rekao je Nogueira.

Podsjetimo, Mirko i Nogueira borili su se sada već davne 2003. godine, kada je Mirko kao izazivač napao naslov u teškoj kategoriji Pride organizacije.

'Minotauro' je slavio u toj borbi, no sve su izglednije šanse kako će Cro Cop dobiti priliku izravnati stare račune. Prije toga, Mirko će 11. travnja odraditi povratnički debi u UFC-u protiv Gabrijela Gonzage.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo