PROŽIVIO SVE ŠTO JE TREBAO / Odlazak nogometne legende

Image

Slavni nogometaš Roberto Carlos okončat će svoju karijeru u prosincu ove godine nakon čega planira raditi kao pomoćnik predsjednika kluba.

30.1.2012.
14:38
VOYO logo

Bivši brazilski nogometni reprezentativac Roberto Carlos, svjetski prvak iz 2002. i legendarni član Real Madrida, koji sada igra u ruskom Anži Mahačkali, okončat će svoju igračku karijeru u prosincu ove godine, otkrio je to u intervjuu za španjolski sportski dnevnik "Marca" u ponedjeljak.

"Moj ugovor kao igrača u Anžiju istječe u lipnju 2013. Ali ću u prosincu imati priliku da prestanem igrati. Poslije toga ću ostati u klubu kao pomoćnik predsjedniku Sulejmanu Kerimovu. Zamolio me da mu pomognem u jačanju strukture kluba u idućih deset godina", kazao je Roberto Carlos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne odlazim zato što sam ozlijeđen nego zato što je moja sportska karijera potpuna", dodao je. "Igrao sam u Palmeirasu, u Interu, u Real Madridu. Proživio sam sve što sam trebao kao igrač".

Roberto Carlos (38) je osvojio svjetsko prvenstvo 2002. s reprezentacijom Brazila, kao i tri Lige prvaka i tri španjolska prvenstva s Real Madridom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo