ODBIO VELIKANE: / Vardy je ovim potezom oduševio navijače

Image
Foto: AFP, LINDSEY PARNABY

Napadač vodeće momčadi i najbolji strijelac engleske Premier lige Jamie Vardy u subotu je produžio svoju vjernost Leicester Cityju za još godinu dana, do kraja lipnja 2019.

7.2.2016.
7:14
AFP, LINDSEY PARNABY
VOYO logo

"Ushićen sam što se mogu boriti za nešto posebno s klubom, kao dio ove momčadi. Nikada nisam osjetio ovakvo ozračje, od vlasnika, menadžera i njegovog tima, do igrača i navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želim biti dio ovoga još dugo vremena", izjavio je 29-godišnji napadač i novopečeni engleski reprezentativac koji je u Leicester City stigao 2012. godine iz nižerazrednog Fleetwood Towna kao najbolji igrač kluba i sezone u kojoj je postigao 31 pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zauvijek zahvalan

"Leicester City je od prvog trenutka kad sam stigao ovdje pokazao punu vjeru u mene i nemoguće je izmjeriti koliko mi je to povjerenje pomoglo u igračkom napretku. Zauvijek ću biti zahvalan klubu na onome što su investirali u mene i svakim ću se danom truditi uzvratiti za to", dodao je Vardy koji je zahvaljujući svojim sjajnim igrama u dresu Leicestera zaradio poziv Roya Hodgsona u englesku reprezentaciju za koju je debitirao u lipnju 2015. te ubilježio četiri nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eksplodirao ove sezone

Vardy je prošle sezone svojim pogocima pomogao Leicesteru u borbi za opstanak, da bi početkom ove sezone eksplodirao te nizom od 11 utakmica u kojima je bio strijelac srušio rekord Premier lige koji je 2003. postavio Nizozemac Ruud van Nistelrooy. Trenutno je s 18 pogodaka vodeći strijelac engelskog prvenstva i jedan od najzaslužnijih što je momčad Claudija Ranierija na vrhu ljestvice Premier lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jamie je borac. Imao je nevjerojatan put da bi dospio gdje je sada, ali i dalje igra svaku utakmicu kao da mu je posljednja. Pokazao je kakav je fantastičan igrač i dio je fantastične skupine. Vrlo sam sretan što će još dugo biti s nama", zaključio je Ranieri čija je momčad subotnjom 3-1 pobjedom na gostovanju kod Manchester Cityja napravila još jedan veliki korak ka osvajanju naslova.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo