ESSEN MOTOR SHOW / Od Minija će napraviti još veću ekskluzivu

Image
Foto: mini

Entuzijazam za iznimno sportsku vožnju zasigurno će privući posjetitelje Essen Motor Showa u Grugaparku. Između ostalog moći će se vidjeti kako John Cooper Works oprema od Minija radi još veću ekskluzivu.

13.11.2012.
11:21
mini
VOYO logo

Program će se sastojati od prezentacije dodatne opreme u području pogona, ovjesa, aerodinamike i interijera, svega razvijenog na temelju velikog iskustva u području natjecanja.

John Cooper Works program nudi vozačima Minija autentično i selektivno poboljšanje performansi njihova automobila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iza John Cooper Works logotipa stoje desetljeća iskustva na utrkama, ali i dugogodišnja veza s markom Mini. Ime legendarnog dizajnera sportskih automobila Johna Coopera odavno je povezano s Minijem kao znak uspjeha na trkaćoj stazi i garancija maksimalne zabave u vožnji na cesti.

Image
Foto: mini

JCW oprema (dodaci za vanjski dio vozila i za unutrašnjost, kao i dodaci za vozne osobine i ovjes ) biti će prikazana kroz Mini Coper S modele na stazi, ali i multimedijalno uz 3D efekte kako bi se pokazale sve dostupne komponente.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, kombinacijom dodataka linije MINI RAY može se izraziti potpuno novi vizualni stil: kao primjer tu je Mini Countryman, po prvi put viđen u Njemačkoj. MINI RAY na stilski način daje živost sivom asfaltu.

Dekorativni dodaci napravljeni od visoko kvalitetnih materijala ponuđeni su u šest boja koje su posebno dizajnirane za ovu  liniju. Uz dosadašnju Alien Green može se birati između Lemon Yellow, Vitamin Orange, Energy Pink, Shocking Blue i Flash White boje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo