NEMORALNA PONUDA / Nowitzki sve bliže Kini

Image

Nijemac Dirk Nowitzki dobio je nemoralnu ponudu. Naime, kineski košarkaški klub Zhejiang Lions nudi mu mjesečnu plaću od 1,5 milijuna dolara tijekom trajanja "lockouta" u NBA-u.

9.8.2011.
10:08
VOYO logo

Najkorisnijem igraču prošlogodišnjeg NBA finala, Nijemcu Dirku Nowitzkom, ponuđena je 1.5 milijuna dolara mjesečna plaća da zaigra za kineski košarkaški klub Zhejiang Lionse za vrijeme "lockouta" u Americi.

Od svih dosadašnjih ugovora ponuđenih NBA zvijezdama ovo je zasada najizdašnija ponuda nekog kluba. Nagađa se da je turski klub Besiktas u svojim pregovorima s Kobeom Bryantom nudio Amerikancu oko milijun dolara mjesečne plaće. Nijemac je rekao da će razmisliti o igranja preko "bare", ali da će svoju odluku donijeti tek nakon završetka Europskog košarkaškog prvenstva u Litvi koje počinje 31. ovog mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zvijezda Dallas Mavericksa predvodila je svoj klub do prvog naslova NBA prvaka kada je u finalu protiv Miami Heata u prosjeku ubacivao 26 poena i bilježio 9.7 skokova po utakmici. Dallas je slavio s ukupnim rezultatom 4-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo