LOŠA FORMA TOPNIKA / Novo poniženje za veliki Arsenal

Image
Foto: PIXSELL

Nogometaši Arsenala ispali su iz FA kupa nakon što je od njih bolja bila momčad Sunderlanda rezultatom 2:0.

19.2.2012.
11:39
PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Evertona, Leicestera, Boltona i Sunderlanda izborili su plasman u četvrtfinale FA kupa, dok će Chelsea morati na još jedan ogled protiv drugoligaša Birmingham Cityja. Također, Arsenal je u četiri dana doživio dva poniženja.

U utorak je u prvoj utakmici osmine finale Lige prvaka Arsenal izgubio od AC Milana 0-4, a u subotu je izbačen i iz FA kupa nakon što je u osmini finala poražen u gostima kod Sunderlanda s 0-2. Vodstvo Sunderlandu donio je Richardson (40), a pogodak za konačnih 2-0 pao je u 78. minuti, bio je to autogol Oxlade-Chamberlaina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Birmingham je na Stamford Bridgeu poveo u 20. minuti, a Chelseaju je poravnanje donio Sturridge u 62. Tako će Chelsea sada morati u goste Birminghamu, i na njihovom terenu pokušati izboriti četvrtfinale.

Everton je na domaćem terenu pobijedio drugoligaša Blackpool s 2-0, a sve je riješeno u prvih šest minuta utakmice pogocima Drenthea (1) i Stracqualursija (6). Hrvatski reprezentativac Nikica Jelavić nije bio u sastavu Evertona zbog ozljede prepona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bolton je četvrtfinale FA kupa izborio gostujućom pobjedom protiv drugoligaša Milwalla 2-0, a strijelci su bili Miyaichi (4) i Ngog (59). Hrvatski nogometaš Ivan Klasnić bio je na klupi za pričuve Boltona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo