tamše za rtl / Novi trener PPD Zagreba o šansama Hrvatske: 'Puno toga je ostalo sakriveno, imate velike šanse'

Nakon presice na kojoj su ga 'plinarci' i službeno predstavili, Tamše je za RTL-ove kamere progovorio i o svojim očekivanjima od Hrvatske na SP-u

7.1.2019.
17:48
VOYO logo

Bivši trener Celja Branko Tamše u ponedjeljak je i službeno predstavljen kao novi trener hrvatskog rukometnog prvaka. 

S obzirom na blisku povijest hrvatskog prvaka, koji u posljednje vrijeme trenere mijenja kao na traci, Slovenac se definitivno uhvatio vrućeg krumpira, no on se veseli novom izazovu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon presice na kojoj su ga 'plinarci' i službeno predstavili, Tamše je za RTL-ove kamere progovorio i o svojim očekivanjima od Hrvatske na svjetskoj smotri u Njemačkoj i Danskoj. 

Bivši trener Celja bez zadrške će reći - Hrvatska mora ići po velike stvari na prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iskreno, gledao sam samo utakmicu Hrvatska - Crna Gora, s Italijom nisam gledao. Iako su to prijateljske utakmice, mnogo toga se može izvući iz toga. Odmah bih rekao kako mislim da Hrvatska ima velike mogućnosti na tom Svjetskom prvenstvu, ali puno je tu reprezentacija koje su u istom rangu kao i Hrvatska i sve bi one željele polufinale. Svaka utakmica će biti bitna, a vidjet ćemo što će se na kraju dogoditi, ja se nadam samo najboljim stvarima za Hrvatsku." 

Kakva su vaša očekivanja, protiv koga bi nam moglo biti najteže? 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je teško pitanje. Protiv svih će biti teško, ali ako će Hrvatska biti na nivou, ako će igrati kako su si zacrtali, onda može pobijediti svakoga. Ne bude li tako, može imati problema sa svima." 

Baš kao što je to izbornik Červar potvrdio, i Tamše smatra kako Hrvatska očito još uvijek skriva svoje najjače adute. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Po onome što sam vidio u jednoj utakmici, mislim da je puno toga ostalo skrivenog i u svakom slučaju mislim da Hrvatska ima puno rješenja koja će koristiti na prvenstvu. Nadam se da će rasti iz utakmice u utakmicu i da će na kraju dogurati do polufinala i borbe za medalje."

Na pitanje što je najveći adut reprezentacije, Tamše će reći: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je kolektiv reprezentacije. Hrvatska ima vanserijske igrače poput Duvnjaka i Cindrića, ali ako će kolektiv funkcionirati, onda će i rezultat doći."

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo