O proljevu, eutanaziji, krovu... / Novi show Zdravka Mamića u Maksimiru

Izvršni predsjednik Dinama iznenada je sazvao konferenciju za novinare na kojoj je pričao o svom klubu kao najvećem brendu u Hrvatskoj, 'svemirskom' Realu, proljevu, eutanaziji, a poanta okupljanja je bio - krov nad glavom!

27.10.2011.
14:09
VOYO logo

Prvo je postrojio sve nogometaše hrvatskog prvaka koji su bili svojevrsna kulisa njegovog monologa pred predstavnicima sedme sile, a potom je objasnio razlog okupljanja u utrobi maksimirskog stadiona.

"Jučer smo saznali da smo prema istraživanju GFK-a, uz Blanku Vlašić, najveći brend u Hrvata. To je šlag na tortu svega onoga što nam se događa u 2011. Zato smo doveli sve ove ljude iz Dinama na čelu s predsjednikom Mirkom Barišićem. Molim pljesak za njih", počeo je Zdravko Mamić i prisjetio se svih dostignuća u tekućoj godini - od dvostrukog naslova, obnove stadiona do Lige prvaka.

"Vidite da se svijet urušava kao kula od karata. Trebat će nam puno zajedništva da sve odradimo. Hvala svim građanima Hrvatske koji su uz nas. Danas se cijela Hrvatska može ponositi nama", dodao je Maminjo i odmah skočio na drugu temu.

"Gledao sam jučer Real - Villarreal. Morao sam ugasiti TV jer sam dobio proljev. Najveći klub na svijetu s najvećim trenerom bit će novi prvak. Strašno igraju! Kada budemo išli u Madrid, eutanazirat ću se negdje na par dana", slikovito je opisao Dinamov gazda i potom prešao na glavnu temu press konferencije.

"Dinamo je sam napunio državni proračun kao svi ostali klubovi zajedno. Zato molimo gradsku vlast, Skupštinu i gradonačelnika Milana Bandića da nam se stavi krov nad glavu. To je krov na zapadu i sjeveru - time bi bilo pokriveno 20 tisuća mjesta. Zagrepčani su to zaslužili za ovih 100 godina koliko Dinamo postoji. Radi se o 50 i 60 milijuna kuna. To nije velika investicija. U posljednjih 6 mjeseci Dinamo je sam uložio više novca. Moguće je da u idućim fazama dobijemo krovište nad svim tribinama", objavio je Zdravko Mamić i pokazao sliku kako bi trebao izgledati natkriveni maksimirski stadion.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo