dule 'poludio' / Novi incident: trener Partizana u tunelu se potukao s Delijom

Osim pobjede Zvezde, utakmica će ostati u pamćenju po incidentu koji je uslijedio nakon toga. Igrači su nakon susreta stajali u tunelu dvorane Pionir te davali izjave, a Duško Vujošević se u jednom trenutku obračunao sa službenikom Crvene zvezde

20.4.2015.
12:11
VOYO logo

Košarkaši Crvene zvezde prvi su finalisti ABA lige, oni su u polufinalu izbacili Partizan sa 3-1 u pobjedama. Do treće pobjede Crvena zvezda je stigla u nedjelju kada je kao gost slavila sa 81-73 (38-36).

No, osim pobjede Zvezde, utakmica će ostati u pamćenju po incidentu koji je uslijedio nakon toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači su nakon susreta stajali u tunelu dvorane Pionir te davali izjave, a Duško Vujošević se u jednom trenutku obračunao sa službenikom Crvene zvezde, Mirkom Pavlovićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Partizana tvrdi kako je to ipak bio vođa navijačke skupine.

"Već je krenula tona laži. Pavlovića nisam ni vidio. Prolazio sam tunelom kada mi je prišao jedan od navijača i počeo mi se derati na uho. Došlo je do gužve i fizičkog obračuna, ali iskreno, nemam pojma o kome se radi, kažu mi kako se radi o jednom od vođa navijača Zvezde. Policija je ispitala tog dečka i znaju kako se zove, nije mi jasno u čemu je problem za izaći van s njegovim imenom umjesto da se laže", rekao je Dule.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo