NOVA SRAMOTA REALA: / Casillasa potjerali, a Arbelou ispratili kao najveću legendu kluba

Image

Nogometaši Real Madrida pobijedili su Valenciju u pretposljednjem kolu španjolskog prvenstva s 3:2 čime su ostali u borbi za naslov prvaka s Barcelonom.

9.5.2016.
9:42
VOYO logo

Protiv Valencije je zaigrao od 79. minute, a na semaforu je pušten emotivni video s njim u glavnoj ulozi. Uz to navijači su na tribini raširili veliki dres s njegovim imenom te su mu neprestano skandirali.

Image
KAKO OVO POGREŠNO IZGLEDA: /

Pogledajte tugu na licu odbačene legende

Image
KAKO OVO POGREŠNO IZGLEDA: /

Pogledajte tugu na licu odbačene legende

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvalan igrač

Arbeloa je, kao što je poznato zahvalan igrač i imao je važnu ulogu kada je klub 2012. osvojio deseti naslov europskih prvaka, međutim mnogi su se upravo zbog ovog prisjetili kako se Real obračunao s velikim Ikerom Casillasom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna od najvećih legendi kluba prošlog je ljeta u suzama napustila klub bez ikakvih počasti. Arbelou su s druge strane suigrači poslije utakmice nosili na rukama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Javio se i Casillas

U međuvremnu, Casillas je u intervjuu za XL Semanal još jednom progovorio o odlasku iz Reala te je poručio kako se posljednjih godina u klubu osjećao poput lutke. Također još je jednom ponovio da će o razlozima odlaska progovoriti kada za to dođe vrijeme.

"Mogao sam ostati i biti lutka s kojom se ljudi vole igrati. Samo samo brinuo o interesu Reala svakog dana. Da sam gledao svoje imali bi cirkus svakog dana posebno u mojoj posljednjoj sezoni. Jednog dana ispričat ću vam zašto sam morao otići. To ću učiniti i kada za 15 godina napišem knjigu", kazao je Španjolac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od razloga njegova odlaska je i neslaganje s bivšim trenerom Joseom Mourinhom. Priznaje da mu nije bilo lako surađivati s Portugalcem kada su se posvađali.

"Loši odnosi razdvajaju ljude. Bilo mi je vrlo neugodno. U svlačionici su se nalazila dva čovjeka čiji je odnos bio dosta loš", završio je Casillas, koji je bio u prvoj momčadi Reala od 1999. do 2015.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo