ODLIČNA NAJAVA SLALOMA / Nova kruna sljemenskom kralju, Ivica deseti!

Image

Novookrunjeni kralj Sljemena Marcel Hirscher nastavio je svoj pobjednički niz i u Adelbodenu. Ivica Kostelić odvojio je sjajno 10. mjesto uoči slaloma koji je na rasporedu u nedjelju.

7.1.2012.
14:36
VOYO logo

Iako nije bio previše zadovoljan osvojenim desetim mjestom u veleslalomu u švicarskom Adelbodenu, Ivica Kostelić ovim je rezultatom najavio odličnu slalomsku utrku u nedjelju.

Pobjednik je, baš kao i na Sljemenu, bio 22-godišnji Austrijanac Marcel Hirscher, koji je pobjedu osvojio sa šest stotinki prednosti ispred sunarodnjaka Benjamina Raicha.

Ni vodeći u ukupnom poretku veleslalomaša, Amerikanac Ted Ligety, nije uspio pomrsiti planove mladom Hirscheru, pa je tako zauzeo treće mjesto.

U nedjelju je na rasporedu slalom, u kojem će najbolji skijaš svijeta Ivica Kostelić još jednom tražiti mjesto na pobjedničkom postolju i priključak za najboljima u ukupnom poretku skijaša.

Kostelić, koji je imao zaostatak od 2.17 sekunde za Hirscherom, s današnjim je rezultatom osvojio 26 bodova i u ukupnom poretku je sada 4. sa 415 bodova, dok Austrijanac sa 625 bodova drži prvo mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U poretku u veleslalomu, Kostelić je na 17. mjestu sa 98 bodova, dok prvo mjesto drži sa 380 bodova Amerikanac Ted Ligety.

Drugi hrvatski skijaš u Adelbodenu, Dalibor Šamšal, nije uspio završiti prvu vožnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike