ZBOGOM, PRIJATELJU / Nogometni svijet šokiran Turininom smrću

Image
Foto: Pixsell

Putem društvenih mreža brojni nogometaši koji su poznavali hrvatskog vratara izražavaju sućut njegovoj obitelji. Oglasio se i zagrebački Dinamo te Hrvatski nogometni savez.

2.5.2013.
11:11
Pixsell
VOYO logo

Na službenoj stranici GNK Dinamo od svojeg su se bivšeg igrača oprostili stihovima ruskog pjesnika Sergeja Aleksandroviča Jesenjina.




Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šokantna i tragična vijest koja je jutros stigla iz Švedske o vrataru koji je karijeru počeo u Dinamu, potom branio za još neke hrvatske klubove prije nego se vratio u Dinamo iz kojeg odlazi u Grčku, a potom u Poljsku. Nakon toga kratko ponovno dolazi u Dinamo prije nego odlazi u švedski AIK, nažalost njegov posljednji klub.

GNK Dinamo s Upravom, stručnim stožerom i svim igračima želi izraziti iskrenu sućut obitelji Ivana Turine te im poručiti da smo u ovim najtežim trenucima tu za njih", piše, među ostalim, u priopćenju maksimirskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šokantna vijest iz Švedske: Iznenada umro Ivan Turina

Od bivšeg člana reprezentativnih selekcija oprostili su se i u Hrvatskom nogometnom savezu.

"Uz deset nastupa za mlade hrvatske selekcije (U-17, U-19 i U-20), Turina je jednom nastupio i za hrvatsku A selekciju u prijateljskoj utakmici protiv Hong Konga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski nogometni savez izražava duboku sućut obitelji Ivana Turine zbog ovog nenadoknadivog gubitka. Naše misli su s vama", stoji u priopćenju HNS-a.

I vodstvo posljednjeg Turinina kluba, AIK-a iz Stockholma također je uputilo sućut supruzi i djeci svoga vratara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Misli svih u AIK-u su upućene njegovoj supruzi i dvjema kćerkama, kao i ostaloj rodbini i prijateljima", objavio je AIK.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo