veliko slavlje / Nogometaši dočekani kao heroji

Image
Foto: esporte.uol.com.br

Jedan od najpopularnijih brazilskih klubova u Japanu je u finalu klupskog SP-a pobijedio Chelsea 1:0 osvojivši drugu titulu najbolje momčadi svijeta nakon 2000.

18.12.2012.
20:15
esporte.uol.com.br
VOYO logo

Više tisuća navijača okupilo se na glavnom trgu u Sao Paulu kako bi pozdravili nove klupske svjetske prvake nogometaše Corinthiansa koji su se danas vratili iz Japana.

Jedan od najpopularnijih brazilskih klubova u Japanu je u finalu klupskog SP-a pobijedio Chelsea 1:0 osvojivši drugu titulu najbolje momčadi svijeta nakon 2000. Nogometaši Corinthiansa prošli su središtem grada u otvorenom autobusu, a na središnjem trgu dočekao ih je gradonačelnik Sao Paula Gilberto Kassab.

"Hvala navijačima na svečanom dočeku. Osjećaji, strast i podrška koju su nam podarili ovi divni navijači su zaista neprocjenjivi," kazao je branič Corinthiansa Fabio Santos.

Prilikom odlaska u Japan više od 15.000 navijača Corinthiansa blokiralo je zrakoplovnu luku Sao Paulo Guarulhos kako bi ispratili svoje ljubimce, a čak 20.000 navijača je otputovalo u Japan na finale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike