Zvone Boban dugo nije ovako 'puko': 'Za to bi dobio šamar'

'Uvijek će biti manji od Milana jer ne shvaća što znači nositi taj dres. Dva dana zaredom je zakasnio na trening?

25.11.2013.
17:13
VOYO logo

Nogometaši Milana u Serie A nisu pobijedili već pet utakmica zaredom, te su pali na 13. mjesto ljestvice.

Napadač Mario Balotelli protiv Genoe (1:1) nije zabio jedanaesterac, a nakon utakmice je na Twitteru napisao: "Ovo je kraj."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na San Siru je nakon utakmice bilo ružnih scena jer su domaći navijači ogorčeni rezultatima stopirali odlazak nogometaša sa stadiona. Intervenirali su i čuvari reda, te je na kraju sve prošlo bez težih posljedica, a novinare su pak za izjavu redom odbijali posrnuli Milanovi nogometaši.

Cijela situacija oko kluba pogodila je i Zvonimira Bobana, koji se ponovo obrušio na Balotellija, za kojeg tvrdi da nije profesionalac i da nije zaslužio nositi dres Milana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na njega se troši previše riječi. On u karijeri još ništa nije napravio. Uvijek će biti manji od Milana, ne shvaća što znači nositi taj dres. Neka uči od Kake, čovjeka koji je osvojio sve, bogatiji je od njega i unatoč tome je maksimalno posvećen poslu i obavezama. Balotelli bi u mom Milanu nosio torbe Van Bastenu, Weahu i Ševčenku. Dva dana zaredom je zakasnio na trening? Za to bi dobio šamar od Maldinija, Desaillyja, Costacurte i Baresija", izjavio je Boban za talijanske medije.

Dopredsjednik talijanskog nogometnog diva Milana Adriano Galliani izjavio je da će klub u zimskom prijelaznom roku kupovati, a ujedno je potvrdio da će Mario Balotelli i Stephan El Shaarawy ostati na San Siru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan je očajno startao u aktualnu sezonu, pa nakon 13 kola Serie A zauzima tek 13. mjesto na ljestvici. Svjesni su stoga u vodstvu kluba da će morati osvježiti momčad u siječnju.

"Imamo vrlo jasne ideje o prijelaznom roku. Tražimo braniča i krilnog napadača", rekao je Galliani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O glasinama u talijanskim medijima da je Balotelli dva dana zaredom zakasnio na trening, Galliani je rekao:

"Ne znam ništa o tome. Morate pitati trenera kad su se igrači morali pojaviti. Je li Balotelli nesretan u Milanu? Ostat će ovdje, 101 posto sam siguran. Isto se odnosi i na El Shaarawyja. Poznati trener jednog inozemnog kluba me zvao i raspitivao se za njega, ali sam ga pristojno odbio."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo