[FOTO, VIDEO] ZVJEZDANI PAR NALAZI SE U KARANTENI: / Evo kako izgleda njihova karantenska svakodnevica; Oduševili su mnoge

Image
Foto: Instagram

U Italiji je koronavirusom dosad zaraženo 27.980 osoba, uz 2.158 preminulih

17.3.2020.
7:25
Instagram
VOYO logo

Zvijezda i najbolji strijelac naprasno zbog koronavirusa prekinute Serie A, 30-godišnji Ciro Immobile te njegova zanosna supruga Jessica Melena, nalaze se u karanteni u kojoj vrijeme krate na različite načine.

SVE O PANDEMIJI KORONAVIRUSA U HRVATSKOJ I SVIJETU, KAO I O TRENUTNOJ SITUACIJI U ZEMLJI, PROČITAJTE – OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karantenska svakodnevica

Tako su poznati supružnici dio svoje karantenske svakodnevice odlučili podijeliti sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama. Pa su tako zaplesali atraktivni ples, pokazali i svoje kulinarsko umijeće sudjelujući u viralnom izazovu pripreme torte, što je oduševilo Cirove obožavatelje na internetu. Ciro i atraktivna Jessica u braku su od 2014. godine, a zajedno imaju troje djece.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Italiji dosad zaraženo 27.980 osoba, uz 2.158 preminulih

Inače, u Italiji je koronavirusom dosad zaraženo 27.980 osoba, uz 2.158 preminulih. Italija, točnije regija Lombardija na sjeveru Italije, trenutno je najveće žarište širenja zaraze koronavirusa u Europi i svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zemlja u potpunoj izolaciji

Kako je Italija u potpunoj izolaciji zbog epidemije koronavirusa vrlo je vjerojatno da se Serie A neće nastaviti niti 3. travnja, datuma do kojega je za sada prvenstvo prekinuto, a do kraja sezone je ostalo 12 kola s tim da osam klubova ima i po jednu zaostalu utakmicu za odigrati. Stoga je vrlo izvjesno da talijanski klubovi neće imati dovoljan broj termina za odigravanje svih dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo