NAKON TEŠKE BITKE / Zvijezdi Borussije prije tri mjeseca dijagnosticiran rak, sada se vratio treninzima, ali u bivšem klubu

Image
Foto: Profimedia

Haller je karijeru počeo u Auxerreu, potom je igrao za Utrecht, Eintracht, West Ham te Ajax

26.10.2022.
21:57
Profimedia
VOYO logo

Napadač njemačkog bundesligaša Borussije Dortmund Sebastien Haller (28) vratio se treninzima tri mjeseca nakon operacije tumora testisa, objavili su njemački mediji.

Reprezentativac Obale Bjelokosti vratio se na travnjak u utorak. Ali ne u Borussiji Dortmund. Već u svom bivšem klubu Ajaxu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pitao nas je može li doći na trening jer je u Amsterdamu na rehabilitaciji. Divno je što može biti s nama neko vrijeme," rekao je trener amsterdamskog kluba Alfred Schreuder na konferenciji za novinare.

Image
Foto: Profimedia

Stvari idu na bolje

Haller je karijeru počeo u Auxerreu, potom je igrao za Utrecht, Eintracht, West Ham te Ajax. U dresu nizozemskog prvaka je u 50 susreta zabio 32 gola, a ovoga ljeta je za 35 milijuna eura doveden u Borussiju kao zamjena za Norvežanina Erlinga Haalanda, koji je preselio u Manchester City.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, još nije upisao niti jedan nastup za Borussiju nakon što mu je u srpnju na trening kampu dijagnosticiran maligni tumor testisa. Haller je zbog bolesti morao na operaciju i od tada je podvrgnut kemoterapiji.

Prošli tjedan Haller se pojavio na dodjeli Zlatne lopte u Parizu i progovorio o svom zdravstvenom stanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve je dobro. Ako sam danas ovdje, to je zato što je sve u redu, stvari idu najbolje što je moguće", rekao je 28-godišnji napadač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo