VELIKI PREOKRET / Zvijezda Osijeka neće ni u Hajduk ni u Dinamo: Navodno odlazi za cifru debelo ispod milijun eura

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Prema pisanju medija, veznjak će zarađivati dvostruko više od 300 tisuća koliko je imao u Osijeku

10.1.2023.
19:11
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Posljednjih par sezona Mađar Laszlo Kleinheisler se isprofilirao kao ponajbolji igrač Osijeka i jedan od najkonstantnijih veznjaka HNL-a. Prema pisanju domaćih medija, posljednjih mjesec dana za njega su interes pokazali i Dinamo i Hajduk, a Osijek mu je ponudio novi ugovor.

Kleinheisler je odbio ponudu slavonskog prvoligaša te je sve izvjesnije da će biti slobodan na ljeto ako ga Osijek ne proda tijekom nadolazećeg prijelaznog roka.
Dok su svi očekivali da će Mađar obući dres jednog od pretendenata za naslov sudeći po posljednjim informacijama koje stižu iz Grčke, on se odlučio za odlazak u redove Panathinaikosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izdašna primanja u Ateni

Grčki mediji pišu kako će grčki velikan za usluge neumornog veznjaka platiti između 500 i 600 tisuća eura što je daleko od 2 milijuna koliko ga procjenjuje Transfermarkt no s obzirom da ulazi u posljednjih pola godine ugovora nije bilo ni za očekivati da će Slavonci dobiti puno više.

Također, mediji s Peloponeza tvrde da bi Kleinheisler u Ateni mogao zarađivati dvostruko više od 300 tisuća po sezoni koliko je imao u Osijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo