KOVAČ U PROBLEMIMA: / Jedna zvijezda potvrdila odlazak, druga ga najavila, a zapeli su i pregovori oko velikog pojačanja

Image
Foto: Profimedia, AFP

Hrvatski stručnjak slaže križaljku za novu sezonu

5.6.2019.
9:44
Profimedia, AFP
VOYO logo

Razgovarali smo i zamolio me da mu ne aktiviramo otkupnu klauzulu. Tako da to više nema smisla. Želi igrati redovno, a to mu ovdje ne možemo garantirati. Osobno mi je žao zbog toga. Riječi su to kojima je Karl-Heinz Rummenigge, drugi čovjek Bayerna, potvrdio da klub neće od Real Madrida otkupiti Jamesa Rodrigueza.

A mogli su to napraviti za 42 milijuna eura i potom ga prodati po puno višoj cijeni, ali Bayern je pokazao da to nije način na koji oni posluju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U razgovoru za SportBild osvnuo se i na LeroyaSanea, igrača Manchester Cityja kojeg žele dovesti na Allianz Arenu.

Nije odlučio

"Navodno on još nije donio odluku. Hasan Salihamidžić vodi pregovore. Mislim da je on iznimno uzbudljiv igrač što se tiče njegovih nogometnih kvaliteta, ali i kao osoba", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

FC Bayern Munich's James Rodriguez falls during the International Champions Cup football match against Chelsea FC in Singapore on July 25, 2017. / AFP PHOTO / ROSLAN RAHMAN

U međuvremenu, RenatoSanchez najavio je da bi uskoro mogao napustiti München.

"Ne želim opet ići na posudbu. Ako moram otići, onda želim da to bude trajno", kazao je također za SportBild.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vijest je iz Bavarske i da je NikoKovač dobio zeleno svjetlo za imenovanje HansijaFlicka svojim pomoćnikom. Uskoro će dvojac održati sastanak sa Salihamidžićem nakon čeka bi stvar trebala postati službena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo