Neshvaćena zvijezda Hajduka ide u Dinamo?

Marin Tomasov želi s Hajdukom raskinuti ugovor putem Arbitražnog suda. Kao razloge naveo je mobbing, ali i neisplatu plaća.

20.3.2012.
8:43
VOYO logo

"Ne znamo ništa o njegovu zahtjevu, tako da se ne možemo ni očitovati", kazao je Hajdukov odvjetnik Damir Primorac.

Međutim, Reno Sinovčić, zastupnik Marina Tomasova, potvrdio je da će se "slučaj Tomasov" uskoro naći na arbitraži, a pozadina je sasvim jasna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je Hajduk eliminirao Tomasova iz svih kombinacija, jer ne želi produljiti ugovor, a igrač je na ljeto slobodan, nema neke logike da on traži raskid ugovora. Novac koji mu Bijeli duguju neće mu pobjeći.

Ali, kvaka je u nečem drugom. Ako Tomasov bude slobodan, može se registrirati za neki drugi klub. Prema svemu sudeći Tomasov će, čim bude slobodan, biti registriran za Zadar i ovo prvenstvo bi, barem posljednjih nekoliko kola, mogao zaigrati za momčad iz Stanova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A što će biti na ljeto, neka je druga priča. Tomasova želi Dinamo, nikoga ne bi iznenadilo da se prvog dana priprema za novu sezonu pojavi u Maksimiru. Osim što bi dobio igrača kojeg silno poštuje, Zdravko Mamić bi tako zadao još jedan udarac Hajduku, a to bi ga usred rata s drukeromHrvojem Malešom razveselilo više nego da Tomasov zabije 15 golova u sezoni.

specijal-201102150360004-Hajduk specijal-201102150360004-Dinamo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo