ZVIJEZDA CHELSEAJA SRUŠILA SE U PETAK U SVLAČIONICI: / Šokirani suigrači pomislili su da se radi o srčanoj mani

Image
Foto: AFP

Francuz bi trebao biti spreman za susreta protiv Crystal Palacea u subotu na Stamford Bridgeu, ali i za uzvratni susret osmine finala Lige prvaka protiv Barcelone

6.3.2018.
8:57
AFP
VOYO logo

Jedan od ključnih igrača Chelseaja, Francuz N'Golo Kante, srušio se prošlog petka u svlačionici nakon treninga njegove momčadi u Cobhamu, doznaje Telegraph. Liječnik Chelseaja ubrzo je stigao do nesretnog Francuza i pomogao mu, a suigrači su ostali u šoku, zabrinuti da možda nije riječ o nekakvoj srčanoj mani koja dosada nije otkrivena.

Kante je ubrzo podvrgnut brojnim testovima te na koncu ništa nije otkrive, a pretpostavlja se da bi uzrok ovog nemilog događaja mogao biti ulazak u toplu svlačionicu s vrlo hladnog terena. Doktori su mu dopustili i nastup u utakmici protiv Manchester Cityja koju je Conteova momčad izgubila sa 1-0, a Kante je dobio odmor te nije ulazio u igru na tom susretu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova vijest dolazi nakon tragičnog vikenda u kojem je preminuo kapetan Fiorentine Davide Astori. Kante je nakon dolaska iz Leicestera postao jedan od ključnih igrača Chelseaja te je postao jedan od šest igrača u povijesti koji su Premier ligu osvajali s dva različita kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuz bi trebao biti spreman za susreta protiv Crystal Palacea u subotu na Stamford Bridgeu, ali i za uzvratni susret osmine finala Lige prvaka protiv Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo