ZVIJEZDA ARSENALA NUDI SE MILANU: / Englez koji je uništio Vatrene usred Zagreba napušta Emirates?

Image
Foto: Robert Anic/Pixell

Hrvatska publika zapamtila ga je po hat-tricku koji je dao na Maksimiru.

5.1.2018.
7:50
Robert Anic/Pixell
VOYO logo

Dugogodišnji nogometaš Srsenala i engleski reprezentativac Theo Walcott (28) nakon deset godina na Emiratesu spreman je napustiti klub. Jedan od razloga tomu je što već neko vrijeme nije standardni član početne momčad Arsenea Wengera. Gubitku mjesta pripomogle su brojne ozljede s kojima se krilni napadač godinama muči zbog čega je ove sezone samo pet puta nastupio u Premier ligi.

Želja brojnih klubova

Njegov status pokušali su iskoristiti Southampton, West Ham, Newcaste i Everton, a pisalo se da ga u svojim redovima žele talijanski Inter i Juventus. No, na kraju je ovog ljeta ostao u Arsenalu. Također, nagađalo se da bivši klub Slavena Bilića i Evertona na zimu opet namjeravaju krenuti po Walcotta, no najvjerojatnije će dobiti odbijenicu jer napadač ima treći klub na pameti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, talijanski dnevni list Corriere dello Sport piše da se u igru uključio i posrnuli div Milan. Navode kako ga klub čije boje trenutno brani hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić ovog siječnja želi dovesti na posudbu ili kupiti po sniženoj cijeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedina stvar koja bi mogla predstavljati problem je ta što Englez ne bi mogao igrati u Europskoj ligi jer je već ubilježio nastup u dresu Arsenala. Walcott je postao Topnik sa 16 godina, odnosno 2006. te je glasio ako jedan od najvećih engleskih talenta. No, na kraju se nije razvio kako se očekivalo te se trenutno mora boriti za minutažu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska publika zapamtila je Walcotta po hat-tricku koji je dao na Maksimiru u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2010., na koje se Vatreni nisu plasirali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo