ZORAN ZEKIĆ NAJAVIO OGLED S GLASGOW RANGERSIMA: / 'Imamo mladu zadnju liniju, Škorić je ozlijeđen, Barać prodan, nije dobro'

Image
Foto: Pixsell, Marko Mrkonjić

Dok za neke sezona nije ni počela, Osijek već igra utakmice koje bi njihovu mogle potpuno usmjeriti

21.7.2018.
15:01
Pixsell, Marko Mrkonjić
VOYO logo

Sezona tek počinje, ali za Osijek nema odmora, odmah je krenulo pakleno. Tek što su izbacili Petrocub, čekaju ih dvije utakmice protiv Glasgow Rangersa u Europskoj ligi i derbi protiv Hajduka na otvaranju HNL-a.

Problemi u obrani

"Ma najveći je problem to što mi imamo mladu zadnju liniju, nismo uspjeli dovesti igrače koje smo htjeli, Škorić mi je ozlijeđen, Barać je prodan i imamo puno problema", rekao je za 24 sataZoran Zekić, koji jedva čeka da vodi utakmice protiv velikog Stevena Gerrarda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navija za Liverpool

"Zbog Iana Rusha počeo sam navijati za Liverpool, a zbog Gerrarda sam doslovno obožavao taj klub 15 godina" otkrio je trener Osijeka pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Steven je bio genijalan, strašan igrač. Obožavao sam ga dok je igrao. Nadam se da nije tako dobar trener kao što je bio igrač. Kad je pogriješio protiv Chelseaja, kad je zbog te pogreške Liverpool ostao bez naslova prvaka, bilo mi je tako teško kao da sam ja pogriješio. Eto, koliko mi je Steven drag. Bit će mi čast voditi ove utakmice protiv njega."

Zadovoljan imenom

"Drago mi je zbog navijača, eto, opet dovodimo velikana u Gradski vrt. Lani je to bio PSV, sad su Rangersi. Bit će to spektakl", zaključio je Zekić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo