Mamić otkrio 'neprijatelja' i ispalio nove izjave za antologiju

16.12.2013.
19:14
VOYO logo

Već i vrapci na granama znaju da je Dinamo igračka u rukama obitelji Mamić, a sada su i javno braća sama sebi raspodijelila najvažnije uloge. Pardon, Izvršni odbor kluba je donio odluku da, barem zasad, odustaje od velikog inozemnog trenerskog imena, te da mlađi brat Mamić ostaje trener.

"Podsjetimo, Zoran Mamić preuzeo je ulogu trenera krajem listopada, te je u 12 utakmica upisao sedam pobjeda, dva remija i tri poraza. Modri su pod njegovim vodstvom povećali prednost ispred konkurencije u prvenstvu, na pragu su polufinala Kupa, dok je u europskim utakmicama, unatoč izostanku bodova, momčad izgledala bolje nego na početku natjecanja. Naravno, iz posljednjih tjedana posebno u sjećanju ostaje veličanstvena utakmica i najveća pobjeda Modrih u povijesti Republike Hrvatske protiv Hajduka", stoji u objavi na službenoj stranici kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To što je Dinamo i u Europskoj ligi postao kanta za napucavanje, manje je bitno. Dinamo je pod Zoranom Mamićem 'izgledao bolje' – što god to značilo. Vjerojatno da od bugarskog Ludogoreca nisu izgubili 3:0, nego 'samo' 2:1.

Mamić je tako čak i potpisao dvogodišnji ugovor, a s njim ostaje i cijeli stručni stožer, a to su pomoćni treneri Damir Krznar i Igor Cvitanović, trener vratara Miralem Ibrahimović, kondicijski treneri Ivan Štefanić i Krešimir Šoš, fizioterapeuti Nenad Krošnjar, Mario Rubinić, Kristijan Nađenić i Ivan Zeba te oružari Livijo Cvrk i Ivan Vučković. Novi direktor nogometne škole je Marijan Vlak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zdravko Mamić je na Skupštini kluba ocijenio ovosezonski europski nastup svoje momčadi s "minus četiri" jer je Dinamo "jedan od samo 20 klubova koji sedam godina kontinuirano igraju u europskim skupinama" te obećao da će sljedeće godine biti "plus pet".

Mamić je ponudio i odgovor na pitanje zašto Modri ove sezone u Europi nisu bili bolji:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedan od razloga je negativno ozračje oko kluba! Politika je podijelila naše navijače, a nas želi pomesti s lica zemlje. I ne samo nas, nego i članove HOO-a, HAZU-a, pa Ustavnog suda. To je službeni program jedne političke struje, koja lako manipulira pojedincima i skupinama, pa danas imamo te razjedinjene navijače. Davor Bernardić vodi privatni rat političkim sredstvima protiv našeg kluba. Znam da ovim istupom preuzimam veliku odgovornost, ali morao reći tko stoji iza svega toga", prenosi Mamićeve riječi Večernjak.

http://www.vecernji.hr/nogomet/mamic-europski-doseg-ocjenjujem-s-minus-4-a-bernardic-rusi-klub-909553

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo