Dinamo i AIK će se od Turine oprostiti prijateljskom utakmicom

Dinamo i AIK se od Ivana Turine žele oprostiti prijateljskom utakmicom u njegovu čast koja će se najvjerojatnije održati u Stockholmu u svibnju.

3.5.2013.
17:16
VOYO logo

Iznenadna smrt Ivana Turine zavila je u crno i njegov bivši klub Dinamo. Sportski direktor ModrihZoran Mamić je švedskom Expressenu otkrio da se već radi na organizaciji utakmice između Dinama i AIK-a u znak sjećanja na njega. Susret će se najvjerojatnije odigrati u svibnju na AIK-ovoj Friends Areni, a sav prihod od ulaznica i sponzora će otići Turininoj obitelji.

"Ivan je bio nevjerojatna osoba i nogometaš. Svi u klubu smo u šoku, ne možemo vjerovati da se to dogodilo. Datum utakmice još nije određen, no već smo uspostavili kontakt s AIK-om zbog organizacije tog susreta. Ta utakmica će pokazati koliko je Ivan svima značio. Želimo pokazati svijetu koliko je značio Hrvatima, nogometnom svijetu, Švedskoj i AIK-u. Želimo pomoći njegovoj obitelji", kazao je Mamić, a oglasio se i direktor AIK-a Thomas Edselius:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razumijemo da je Ivan bio jako važan za Dinamo i puno mu je značio. Utakmica će se odigrati uskoro dok su sjećanja svježa."

"Kada je s 18 godina počeo profesionalnu karijeru bio je drugi golman, a ja prvi. Zajedno smo odrastali i pratio sam njegovu karijeru. Bio mi je uvijek velika podrška i veliki prijatelj", izjavio je Tomo Butina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo