Mamić na koncu tužno procijedio: 'Došli smo do kraja!'

Dinamo će se ovaj četvrtak oprostiti o nastupa u Europi za ovu sezonu. Posljednji dvoboj Modri će u Europskoj ligi odigrati protiv bugarskog Ludogoreca na svom Maksimiru.

11.12.2013.
16:57
VOYO logo

Iako su Bugari već osigurali prolječe u Europi, a Dinamo izgubio sve šanse za prolaz, utakmica prema najavama neće biti revijalnog karaktera.

"Došli smo do kraja za nas neugodne europske sezone koju, ipak, želimo završiti na najbolji mogući način, a to je pobjedom. Naravno, po pobjedu smo išli i u zadnjih pet utakmica i nismo nijednu dobili, ali momčad je sada u dobroj formi, vjerujemo u svoju snagu i želimo pobjedu", tužno je istaknuo sportski direktor Dinama i vd trenera Zoran Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sličnog je razmišljanja i Modri Portugalac Ivo Pinto.

"Nismo napravili dobar posao u Europskoj ligi, ali želimo završiti u najboljem mogućem stilu. Nije isto na odmor otići s jednim ili četiri boda, radi se o ponosu i želimo dobiti utakmicu. Igramo u dobroj formi, puni smo samopouzdanja i želimo odigrati još jednu dobru utakmicu jer svaka pobjeda je važna."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modri i dalje imaju problema s ozljedama, tako će Mamiću i protiv Ludogoreca nedostajati nekoliko bitnih pojedinaca.

"Znate da već dulje vrijeme nema Pivarića, Husejinovića i Antolića, a nakon posljednje utakmice u konkurenciji nije niti Addy. Ipak, neće biti nikakvih kalkulacija i igrat će, u ovom trenutku, najbolja moguća momčad", rekao je Zoki koji je istaknuo da je oduševljen ovogodišnjim nastupima Ludogoreca u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ludogorec je svojim ovogodišnjim igrama pokazao koliko su kvalitetna momčad te su nas ugodno iznenadili jer su njihovi rezultati fantastični. Prije početka sam mislio da je PSV najbolja momčad, unatoč mladosti, ali Ludogorec je odigrao sjajno i ja im od srca čestitam te im želim uspješan nastavak u Europskoj ligi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo