ZNATE LI ŠTO DANAS RADI EDUARDO DA SILVA? / Navijači kluba ružno ga i za malo novca vrijeđaju u dane rastanka

Image
Foto: AFP

Eduardo je za Hrvatsku zabio 29 golova u 62 utakmice

12.12.2018.
14:38
AFP
VOYO logo

Bivši napadač hrvatske nogometne reprezentacije Eduardo da Silva početkom godine pristupio je varšavskoj Legiji, no nekadašnji as napadačkog reda zagrebačkog Dinama i londonskog Arsenala nije se nametnuo u poljskom klubu.

Ne igra, a zarađuje puno

Tribine, klupa i tek pokoja minuta označavaju tužan kraj karijere 35-godišnjaka čiji nogomet nije bio isti nakon zastrašujućeg loma noge kojeg je pretrpio u veljači 2008. godine igrajući za Arsenal protiv Birminghama. Bliži se i rastanak poljskog kluba i napadača koji je za hrvatsku reprezentaciju postigao 29 pogodaka u 62 odigrane utakmice, a dogodit će se on ovog mjeseca. Ipak, prije no što do toga dođe, kako otiđe nogometaš koji, kako to navodi sport.pl, 'ne igra, a mjesečno zarađuje 30,000 eura', Eduardo ima još jedan zadatak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Brazilu 1983. godine rođeni nogometaš navijače kluba pratit će tijekom razgledavanja stadiona. Potvrdila je današnje druženje Legia službenim kanalima komuniciranja, no ne i dobila reakciju navijača kojoj se baš nadala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Loš PR?

"On će biti jedini vodič? Ulaznica je onda malo preskupa", "PR pucanj u stopalo", dodao je drugi jasno kazujući što misli o igraču koji u četrnaest odigranih utakmica za klub ukupno na kontu ima tek dvije asistencije.

Inače, 'preskupe ulaznice' koštaju 35 i 50 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo