NE, NISU NOGOMETAŠI / Znate li čime se bave djeca Zlatka Dalića? Izbornik ima dvojicu veoma uspješnih sinova sa zanimljivim karijerama, a jednim se sada pohvalio na Instagramu

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Zlatko Dalić je, spomenimo, miran obiteljski tip i u braku je sa suprugom Davorkom od 1992. godine

6.7.2022.
8:58
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je u lipnju prošle godine diplomirao na američkoj visokoj školi za menadžment i tehnologiju u Zagrebu, mlađi sin nogometnog izbornika Zlatka Dalića, Bruno Dalić, postao je vlasnikom još jedna diplome. Završio je magisterij na UPF Barcelona School of Management.

Time se pohvalio Zlatko Dalić na svojem Instagramu, objavivši fotografiju svog sina i uz nju je napisao. "Ponosni otac i obitelj. Čestitam na magisteriju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dalić ima i starijeg sina, Tonija Dalića, koji je 2019. godine završio studij digitalnog marketinga, a trenutno je direktor u novopečenom prvoligašu NK Varaždinu. Toni Dalić je isto tako i DJ, a nastupa pod imenom Tony D, a svojevremeno je puštao glazbu čak i na Zrću, a preferira house i r'n'b žanrove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nisu talenti za nogomet'

Mlađi Bruno nije toliko medijski eksponiran, a Dalić ionako drži privatni život daleko od očiju javnosti. Zanimljivo, obojica sinova svojevremeno su se bavila nogometaom, igrali su za Varteks, ali kako je izbornik svojevremeno rekao, "nisu bili baš previše talentirani za nogomet", no očito su veoma talentirani za biznis i Dalić se s razlogom uvijek zalagao za to da dečki završe fakultete.

"Toni je na mamu, a Bruno na mene. Toni je impulzivan borac za pravdu, dok je Bruno mirniji i staloženiji. Najvažnije je da su odgojeni da budu pošteni i cijene druge", izjavio je svojevremeno Dalić za svoje dečke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlatko Dalić je, spomenimo, miran obiteljski tip i u braku je sa suprugom Davorkom od 1992. godine, i ne voli baš da mu se mediji petljaju u privatni život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo