ZNAČI LI OVO DA ZIDANE POLAKO GUBI SVLAČIONICU U REALU? / Zvijezde rade budalu od njega i cijeli svijet to vidi

Image
Foto: AFP

Zinedineu Zidaneu možda je i bolje bez ove dvije preplaćene zvijezde jer Real je bez njih ostvarivao sjajne pobjede. ne bi začudilo kad bi se ovaj dvojac našao na transfer-listi već ove zime

13.11.2019.
10:31
AFP
VOYO logo

Trener Real Madrida Zinedine Zidane morao je dobro protrljati oči kad je vidio svoje dvije zvijezde kako se u reprezentativnoj stanci lagano kreću terenom sa svojim reprezentativnim kolegama. Dečki koji nisu dolazili na treninge Reala odjednom su ozdravili i bit će spremni za međunarodne utakmice.

Kolumbijska zvijezda James Rodriguez stigao je na okupljanje svoje reprezentacije koja će u ovoj reprezentativnoj pauzi igrati protiv Perua i Ekvadora i normalno trenira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne bi ta vijest bila ni po čemu posebna da je James u posljednje vrijeme trenirao normalno s Real Madridom, ali to nije bio slučaj.

Kolumbijac je ove sezone u nemilosti trenera Zinedinea Zidanea koji ga nije stavljao u igru u posljednje četiri utakmice. Ove je sezone nekad najveći talent svjetskog nogometa zabio samo jedan gol u dresu Kraljevskog kluba, a imao je i malih problema s ozljedama. odigrao je samo dvije cijele utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
UGLEDNI ŠPANJOLSKI NOVINAR OTKRIO KAKO JE VALVERDE PREVARIO RAKITIĆA: /

'Da je to znao, Hrvat bi sigurno tražio transfer'

Image
UGLEDNI ŠPANJOLSKI NOVINAR OTKRIO KAKO JE VALVERDE PREVARIO RAKITIĆA: /

'Da je to znao, Hrvat bi sigurno tražio transfer'

Još jedan Baleov eksces

U posljednje vrijeme sve češće prozivana zvijezda Reala Gareth Bale napravio je istu stvar kao i njegov kolumbijski kolega. Velšanin je svoju posljednju utakmicu odigrao protiv hrvatske prije mjesec dana, a onda je bio na listi ozljeđenih u Real Madridu.

Čudesno ozdravljenje dogodilo se kad je pozvan u reprezentaciju. Bale se odmah priključio treninzima iako u Realu u posljednje vrijeme nije trenirao. Ni njemu ove sezone ne cvjetaju ruže. Sto milijuna eura plaćen krilni napadač zabio je za Real samo dva pogotka, i to u istoj utakmici protiv Villarreala prije dva i pol mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baleovo ponašanje također bilo je daleko od razine nekog tko bi trebao biti nositelj igre Kraljevskog kluba.

Zinedineu Zidaneu možda je i bolje bez ove dvije preplaćene zvijezde jer Real je bez njih ostvarivao sjajne pobjede. ne bi začudilo kad bi se ovaj dvojac našao na transfer-listi već ove zime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo