ZNAČI LI OVO DA SU SRPSKOM NAPADAČU ODBROJANI DANI U MADRIDU? / Ako on dođe u Real, za Jovića definitivno više neće biti mjesta

Image
Foto: Profimedia

Kraljevski klub zaoštrava konkurenciju u napadu, nova meta je proslavljeni Gabonac

16.4.2020.
11:48
Profimedia
VOYO logo

Španjolski nogometni velikan Real Madrid pokušat će ovoga ljeta angažirati napadača Pierrea-Emericka Aubameyanga (30) nakon što je reprezentativac Gabona zatražio raskid ugovora s Arsenalom.

Kako prenose otočki mediji, Aubameyang, kojem je preostala samo godina dana ugovora s "Topnicima", je zatražio odlazak ovoga ljeta. U Arsenalu su, naravno, svjesni da ga moraju prodati ovoga ljeta ako žele nešto zaraditi, jer će idućeg ljeta biti slobodan igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, Adrian DENNIS

Pierre-Emerick Aubameyang

Zinteresirani brojni velikani

Gabonski napadač je navodno, visoko na listi napadačkih želja Zinedinea Zidana i na Santiago Bernabeu su spremni krenuti u akciju.

Image
BLIŽI SE KRAJ REALA KAKVOG POZNAJEMO: /

'Modrić je u padu, Zidane već ima spremnu zamjenu'

Image
BLIŽI SE KRAJ REALA KAKVOG POZNAJEMO: /

'Modrić je u padu, Zidane već ima spremnu zamjenu'

U Madridu vjeruju kako Aubameyanga mogu dobiti za 50 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki interes za njegove usluge pokazali su i Barcelona, Inter, Manchester United, te Paris Saint-Germain.

Aubameyang je u Arsenal stigao u siječnju 2018. iz Borussije Dortmund za 60 milijuna eura, a u 97 nastupa zabio je 61 gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riješavaju se velikog razočaranja?

Ovo je jako loša vijest za srpskog nogometaša Luku Jovića koji je prošlog ljeta došao u Real Madrid iz Eintrachta kao veliko napadačko pojačanje, no u Kraljevskom klubu nije uspio opravdati očekivanja, a čelnike je dodatno razbijesnio kada se nije pridržavao pravila samoizolacije zbog koronavirusa, zbog čega će vjerojatno biti i kazneno prijavljen.

Madridski sportski list, AS, nedavno je Jovića uvrstio na popis najvećih razočaranja u španjolskom nogometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“On je odigrao samo 770 minuta za madridski klub, bio je u početnoj postavi samo osam puta i dao tek dva pogotka. Od 26. siječnja odigrao je samo 23 minuta u svim natjecanjima, što je samo potvrđuje da Zidane nema poverenja u njega”, piše AS.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo