ZNAČI LI OVO DA KRAMARIĆ USKORO PRELAZI U BAYERN? / Novi trener bavarskog kluba iznenadio sve izjavom o hrvatskom napadaču

Image
Foto: Profimedia

Valja spomenuti kako Kramarić još uvijek nije potpisao novi ugovor s Hoffenheimom i kako za koji tjedan ulazi u posljednju godinu ugovora

26.5.2021.
13:39
Profimedia
VOYO logo

Njemački strateg Julian Nagelsmann postao je novi trener minhenskog Bayerna. Na klupu aktualnog prvaka Njemačke sjest će ovoga ljeta i to nakon što je odradio dvije vrlo uspješne sezone s RB Leipzigom.

Nijemac je prije toga isto tako vrlo uspješno vodio Hoffenheim, a tamo je blisko surađivao s napadačem hrvatske nogometne reprezentacije, Andrejom Kramarićem. E sada, upravo za Kramarića novi trener Bayerna kaže da je najbolji igrač s kojim je do sada surađivao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kramarić je pravi primjer razvoja i nevjerojatne konstantnosti. Sjajan je momak, uvijek daje sve od sebe i zaslužio je ovakvu pozitivnu karijeru", poručio je Nagelsmann, koji će u Bayernu raditi s ponajboljim napadačem svijeta Robertom Lewandowskim.

"Bit će vrlo zanimljivo raditi s najboljim nogometašem svijeta, Lewandowskim. Tu su i Muller, Neuer, Kimmich i ostali. Uzbuđen sam zbog toga i veselim se što ću imati priliku raditi s njima. Čuo sam dosta dobrih stvari o njima", rekao je Nagelsmann te je otkrio djelić svojih planova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Andrej Kramarić

"Imam jasan životni plan. Ne znam hoću li ovaj posao raditi još 20 ili 30 godina. Znam da je ovo posao snova i zahvalan sam na ovoj istinskoj privilegiji. Veselim se Bayernu i potpuno ću se posvetiti poslu. Nisam planirao otići iz RB Leipziga nakon dvije godine. Sve se promijenilo kada je Hansi Flick odlučio otići iz Bayerna. Htio sam s Leipzigom osvojiti trofej i ovaj poraz od Dortmunda u finalu kupa mi je veliko razočaranje", zaključio je.

Valja, onako usput, spomenuti kako Kramarić još uvijek nije potpisao novi ugovor s Hoffenheimom i kako za koji tjedan ulazi u posljednju godinu ugovora, a to je period kada obično igrači ili zatraže transfer ili produlje suradnju. Možda je ovo prilika da Nagelsmann dovede Hrvata u Bayern, ionako Bavarci osim Lewandowskog baš i nemaju previše opcija u napadu. Tko zna što nam ljeto nosi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo