ZNA SE TKO ĆE VODITI DINAMO DO KRAJA SEZONE? / Novi glavni trener vjerojatno neće preuzimati klub odmah, ali evo tko hoće

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Ne treba očekivati da će novi glavni trener preuzeti momčad istog trenutka

6.7.2020.
18:12
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon serije loših rezultata i izrazito neuvjerljivih partija, hrvatski nogometni prvak Dinamo u ponedjeljak je sporazumno raskinuo ugovor s trenerom Igorom Jovićevićem (46), koji je na kormilu prve momčadi bio samo dva i pol mjeseca.

"Imao sam najbolje namjere, ali nogomet je takav. Lopta mi nije vratila ovaj put, ali odlazim uzdignuta čela iz svog kluba jer ne želim biti opterećenje u ovim vremenima. Zahvaljujem se klubu na povjerenju, na prekrasnim godinama u nogometnoj školi te prilici koju su mi dali u prvoj momčadi. Uvijek ću biti Dinamovac i vjerujem kako je ovo samo doviđenja, a ne zbogom najdražem klubu", rekao je, kako prenosi internetski portal Dinama, Igor Jovićević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žao nam je zbog tako brzog rastanka, ali moramo pokazati odgovornost u ovim teškim vremenima. U ime kluba zahvaljujem Igoru na velikim rezultatima koje je postigao s našom juniorskom momčadi. Vrata Dinama uvijek će mu biti otvorena", poručio je sportski direktor kluba Zoran Mamić.

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

12.06.2020., stadion u Kranjcevicevoj ulici, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 28. kolo, NK Lokomotiva - GNK Dinamo. Trener Dinama Igor Jovicevic Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Tko će voditi momčad?

Dinamo ističe da će pravovremeno obavijestiti javnost u vezi izbora novog trenera prve momčadi, ali ne treba očekivati da će novi glavni trener preuzeti momčad istog trenutka. Tko god već bude, nadamo se ovaj put malo pomnije, odabran za novog trenera, vjerojatno ga se može očekivati za kormilom tek nakon što završi tekuće prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kandidata je za sada mnogo, spominje se Željko Kopić, Zoran Mamić, Goce Sedloski, Goran Tomić, Matjaž Kek, Igor Bišćan, ali sve dok se netko od njih ne dogovori s klubom, momčad će, prema neslužbenim informacijama, voditi Damir Krznar i Alen Peternac, dosadašnji pomoćnici Jovićevića, ali ujedno i ljudi od velikog povjerenja Zorana Mamića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo