DALIĆ U MÜNCHENU POPRIČAO S TRAGIČAROM VIDOM: / Treba li izbornik biti zabrinut zbog ovakvih optužbi? 'Uništio je Bešiktaš'

Image
Foto: Screenshot

Vida se još uvijek navikava na Bešiktaš, ima tešku prilagodbu

21.2.2018.
18:14
Screenshot
VOYO logo

Došao je poput junaka. Sletio na istanbulski aerodrom koji je bio po okupacijom navijača Bešiktaša. Domagoj Vida došao je u redove prvaka Turske kao veliko pojačanje. Nastupio u sedam utakmica za Bešiktaš, sakupio 472 minute, ali još ne opravdava svoje ime i ugled.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SLOMLJENI VIDA ZAPLAKAO NAKON ISKLJUČENJA: Proglašen tragičarem, turski komentator ga je brutalno uvrijedio

Bayern demolirao Bešiktaš

Jučer u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka Bayern je uvjerljivo pobijedio Bešiktaš s 5-0 (1-0), a Turci su brzo na početku dvoboja ostali s igračem manje kada je, inače požrtvovni hrvatski reprezentativac, zaradio isključenje jer je u 16. minuti rušio Lewandowskog, nakon jedne pogrešne reakcije njegovog suigrača Atibe Hutchiksona prilikom dodavanja, što i sami možete vidjeti dolje. Bio je Poljak u izglednoj situaciji za postizanje pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Proglašen je Vida i tragičarem susreta, a kada je shvatio u kakvoj je situaciji ostavio suigrače, pri izlasku s terena je i zaplakao, izvjestili su bili turski mediji, na čijim je naslovnicama jutros dominirao Hrvat.

"Pa zar čekao je 11 godina da dođe k nama i dobije crveni karton", piše Fanatik, osvrćući se na činjenicu da je Domagoj posljednji put isključen još kao igrač Osijeka 2007. godine, a donosi i reakcije navijača na glupost Vide i Atibe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vida uništio Bešiktaš u Münchenu", stoji naslov u Sabahu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik Vatrenih Zlatko Dalić nastavlja obilaziti hrvatske reprezentativce. Ili, bolje rečeno, pratiti njihovu formu, kako bi imao što bolji uvidi za odabir onih najboljih za smotru u Rusiji nadolazećeg ljeta. Ništa izbornik ne prepušta slučaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeća Dalićeva postaja - Italija

Tako je sinoć u Münchenu gledao utakmicu Bayerna i Bešiktaša, išao kako bi popričao s Domagojem Vidom, a on i Ivica Olić sreli su još jednog člana stručnog stožera Hrvatske Marjana Mrmića, javljaju Sportske novosti. Iako još do početka okupljanja Vatrenih ima nešto malo više od tri i pol mjeseca, Vida bi se što prije trebao uklopiti u igru nove momčadi, kako bi bio optimalan za SP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vida je jedan od stupova obrane, standardni član udarnih 11, bitan u sustavu igre, za ambicije momčadi. Njegova požrtvovnost, borbenost i sigurnost bitni su u nastojanjima reprezentacije da izbori drugi krug natjecanja.

Sljedeći tjedan Dalića put vodi u Italiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Otići ću u Italiju susresti se sa 4-5 naših igrača, koji su tamo u Interu, Milanu, Fiorentini, Sampdoriji, a želim se čuti i s Mandžukićem. Ne bojim se za njihovu formu, znam da imamo kvalitetne igrače, koji će biti pravi kad bude najpotrebnije, iako malo brine što neki baš puno ne igraju", kazao je Dalić u javljanju za Arenasport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik je na svoj Instagram profil stavio video uoči samog početka susreta, za vrijeme intoniranja službene himne Lige prvaka, popularne Tony Brittenove adaptacije od Georg Friedrich Händelova "Zadoka", jednostavno zvane "Liga prvaka".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo