ZLATKO DALIĆ OBJASNIO IZNENAĐUJUĆU ODLUKU: / 'Što će mi ugovor? Nisam uhljeb. Hrvat sam i volim ovu zemlju'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Zlatko Dalić u ponedjeljak je potvrđen kao rješenje HNS-a na klupi Vatrenih i za predstojeće dodatne kvalifikacije za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

16.10.2017.
19:28
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Davor Šuker kazao je novinarima kako će Dalić nastaviti raditi bez ugovora i da nije dogovorena nikakva premija odvede li vatrene u Rusiju. Dalić je ovako objasnio svoju iznenađujuću odluku kod dogovaranja posla s čelnicima HNS-a.

"Što će mi ugovor? Mogao sam potpisati na tri godine, ali što ako se ne plasiramo u Rusiju? Da imam ugovor, da budem izbornik i da uživam? Ne, nisam takav. Ovime sam želio pokazati kako bi se trebalo ponašati. Nema nikakvog uhljebljivanja. Odradit ću dodatne kvalifikacije pa ćemo vidjeti što i kako dalje. Hrvat sam, volim ovu zemlju i za nju sam uvijek spreman dati sve. Neka pljuju po meni i pričaju što hoće, ja sam odlučio da je ovako najbolje", kazao je Dalić za 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ŠUKER OBZNANIO ODLUKU IZVRŠNOG ODBORA HNS-A: Dalić ostaje na klupi za utakmice doigravanja, igra se u Maksimiru

Hrvatska nogometna reprezentacija sutra u 14 sati saznat će svojeg protivnika u dodatnim kvalifikacijama za SP u Rusiju 2018. godine. Prijete im Sjeverna Irska, Irska, Švedska i Grčka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo