ZLATAN OTKRIO DETALJE OPERACIJE POVRATKA NA SAN SIRO: / 'Boban me nije zvao mjesec dana, a poslije te utakmice telefon nije prestajao zvoniti'

Image
Foto: Profimedia

Švedski napadač vratio se nakon sedam i pol godina na mjesto najveće sreće

3.1.2020.
12:19
Profimedia
VOYO logo

Zlatan Ibrahimović u petak je službeno predstavljen kao novi igrač talijanskog Milana. Švedski napadač vratio se na San Siro nakon što ga je napustio 2012. godine kada je prešao u PSG. Put ga je preko Pariza, Manchestera i Los Angelesa opet odveo u Milano.

Image
[VIDEO] PAŠALIĆ IGRA U ŽIVOTNOJ FORMI: /

Fenomenalni Vatreni potopio Bobanov Milan, golom i asistencijom bacio tribine u trans

Image
[VIDEO] PAŠALIĆ IGRA U ŽIVOTNOJ FORMI: /

Fenomenalni Vatreni potopio Bobanov Milan, golom i asistencijom bacio tribine u trans

"Nakon moje posljednje utakmice za Galaxy nazvao me Maldini. Pričali smo o tome što ja osjećam i nekim općenitim stvarima. S 38 godina mogu klubu ponuditi puno više nego kad sam imao 28. Puno sam razgovarao i s Bobanom. A onda je prošlo mjesec dana da se nismo čuli, ali poslije utakmice s Atalantom (poraz 5:0) bilo je puno poziva", ispričao je Ibrahimović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije htio otići

"Odluka nije bila teška. Prije osam godina napustio sam klub bez mog blagoslova, ali situacija je bila takva kava je bila i nisam mogao ništa napraviti. Milan mi je vratio osmijeh na lice nakon Barcelone. Došao sam pomoći. Naši rezultati nisu dobri. Sezona je maraton, a ne sprint. Nisam izgubio strast prema svom poslu", kazao je napadač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Milan je Milan, povijest se ne može promijeniti. Momčad možda nije snažna kao prije, ali nakon Berlusconija puno se toga dogodilo. Volio bih da su Boban i Maldini pored mene na travnjaku, ali nije loše ni to što ću ja tamo biti", izjavio je Ibrahimović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kolektivno želim da se stvari poboljšaju, a individualno želim se zabaviti što je više moguće. Više volim kad me ljudi pljuju, jer mi onda dodatno proradi adrenalin", istaknuo je Zlatan. Dotaknuo se i Cristiana Ronalda, koji brani boje Juventusa.

"Dobro je da je u Italiji, to je važno za Serie A", poručio je. Ibrahimović je potpisao ugovor do kraja sezone s opcijom produljenja za još jednu godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako nešto napravim u idućih šest mjeseci onda ću nastaviti. Ne želim ostati ovdje samo zato jer sam Ibrahimović. Ne računa se što sam napravio u prošlosti. Moram se opet dokazati. Ako ne budem isporučivao rezultate, onda je bolje da da igra netko drugi", završio je.

FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo