KAKO PROTIV TOGA? / Zidane kao prvi favorit za klupu PSG-a: Želi ujediniti dva ponajbolja nogometaša u povijesti?

Image
Foto: Profimedia

Već se dugo šuška kako bi PSG volio zamijeniti Mauricija Pochettina, a sada je isplivalo ime prvog favorita.

7.2.2022.
17:46
Profimedia
VOYO logo

U većini nogometnih liga zimski prijelazni rok je završio, a najveći transfer ostvario je Dušan Vlahović koji je preselio u Juventus iz Fiorentina za 80 milijuna eura.

Najbogatiji klubovi na svijetu poput PSG-a i Manchester Cityja su mirovali, ali bi francuski prvoligaš mogao imati ljeto za pamćenje. Navodno je Kylian Mbappé sve dogovorio s Real Madridom gdje bi trebao stići kao slobodan igrač, ali Francuzi imaju plan za dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TRANSFER-BOMBA /

Gotova je najveća transfer-saga ove sezone. Ponajbolji igrač svijeta Kylian Mbappe ima novi klub

Image
TRANSFER-BOMBA /

Gotova je najveća transfer-saga ove sezone. Ponajbolji igrač svijeta Kylian Mbappe ima novi klub

Parižani su se spremni rastati i s Mauriciom Pochettinom, a na njegovo mjesto sjeo bi legendarni Zinedine Zidane koji je nakon sjajne igračke karijere u istom tonu nastavio s trenerskom.

Stvara tandem iz pakla

Prema pisanju Daily Mirrora, Pochettino će ovo ljeto napustiti PSG, a glavni favorit za klupu Parižana je Zidane. Nekadašnji trener Reala nije pronašao novi angažman nakon Madrida, a engleski mediji navode kako je već postavio uvjet za svoj dolazak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj uvjet je ni manje ni više nego dolazak Cristiana Ronalda u Pariz! Ronaldo se ljeto iza nas vratio u Manchester United, ali umjesto romantičnog povratka, Portugalac i United proživljavaju pravu noćnu moru. Trenutno su četvrti u Premier ligi s 19 bodova manje od prvog Cityja, a proteklog su vikenda ispali iz FA Kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U engleskog velikana je stigao Ralph Rangnick, ali za sada nije uveo veće promjene, a atmosfera na Old Traffordu nije nimalo dobra.

Kako protiv toga

Englezi smatraju da bi Ronaldo mogao doći u PSG jer su on i Zidane bili i ostali u sjajnim odnosima. Dođe li bivši Realov duo na Park Prinčeva, to bi značilo da ćemo u istoj momčadi gledati Ronalda i Messija. Veliki rivali postali bi suigrači, a samo je pitanje kako bi se obrane nosile s dva ponajbolja igrača u povijesti nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Cristiano Ronaldo i Lionel Messi

U drugom smjeru pak bi trebao Mauricio Pochettino, koji bi zamijenio Nijemca na klupi Uniteda. Navodno je Sir Alex Ferguson veliki obožavatelj Pochettina te bi ga volio vidjeti na klupi Crvenih vragova. Argentinac je uspješno vodio Tottenham od 2014. do 2019. godine. U PSG-u je od 2021. godine kada je stigao umjesto Thomasa Tuchela.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo