prvenstvena utakmica / Zidane u subotu odmara Modrića, a vraća Kovačića: 'Bit će rotacija, to je sigurno, no igrat će Cristiano Ronaldo'

Image
Foto: AP Images

Osim Modrića i vratara Keylora Navasa, u tom dvoboju neće biti ni kapetana Sergia Ramosa, zbog crvenog kartona na utakmici s Barcelonom

8.4.2016.
19:14
AP Images
VOYO logo

Trener Real Madrida Zinedine Zidane izostavio je Luku Modrića s popisa igrača za subotnju prvenstvenu utakmicu protiv Eibara kako bi u utorak bio odmoran za uzvratni susret četvrtfinala Lige prvaka protiv Wolfsburga, a u momčad je vratio Matea Kovačića koji nije bio na popisu u posljednja tri susreta.

"Bit će rotacija, to je sigurno, no igrat će Cristiano Ronaldo. Ne očekujem da će publika to loše primiti. U utorak igramo utakmicu sezone i publika je toga svjesna", rekao je Zidane na konferenciji za medije u Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Madrid je prošli tjedan iznenađujuće poražen u Njemačkoj od Wolfsburga s 0-2, a u subotu igra na svom stadionu protiv Eibara, devetoplasirane momčadi španjolskog prvenstva.

Osim Modrića i vratara Keylora Navasa, u tom dvoboju neće biti ni kapetana Sergia Ramosa, zbog crvenog kartona na utakmici s Barcelonom, a ozljeda su izbacile dvojicu Francuza, braniča Raphaela Varana i napadača Karima Benzemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na popisu se tako opet našao 21-godišnji hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić. Vezni igrač je posljednji put nastupio 13. ožujka na gostovanju kod Las Palmasa kada je ušao u 60. minuti. 

Real Madrid se nalazi na trećem mjestu u prvenstvu sa 69 bodova, a Eibar je deveti s 38 bodova. Vodeća Barcelona ima 76 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Više ne smijemo izgubiti niti jedan bod u prvenstvu. U subotu je jedini cilj pobjeda", poručio je Zidane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo