ZIDANE U NAJAVI UTAKMICE SVIH UTAKMICA: / Francuz ponovno odbio Katalonce, a iziritiralo ga je pitanje o Ligi prvaka

Image
Foto: AFP

Uoči El Clasica govorio je trener Real Madrida Zinedine Zidane

5.5.2018.
15:05
AFP
VOYO logo

U nedjelju od 20.45 sati igra se najveći nogometni derbi u nogometu - El Clasico. Španjolci željno iščekuju sudar između Barcelone i Real Madrida iako on neće imati rezultatske važnosti jer je Barcelona već osigurala naslov prvaka. Kraljevski klub je osigurao Ligu prvaka, ali s trećeg mjesta lovi Atletico koji ima četiri boda, ali i utakmicu više. Trener Madriđana u uvodu utakmice najavio je da neće čestitati prvaku tradicionalnim špalirom.

ZIDANE SLAŽE KRIŽALJKU ZA IDUĆU SEZONU: Francuz detektirao dvojicu igrača koji bi trebali pokriti slabe točke

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nećemo napraviti 'pastillo' za Barcelonu jer nisu ni oni nama nakon našeg osvajanja klupskog Svjetskog prvenstva. Kažu da nisu sudjelovali u tom natjecanju, ali sudjelovali su u Ligi prvaka, dakle mogli su doći do klupskog SP-a", objasnio je Zidane, a prenosi Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebni špalir za Iniestu?

Govorilo se o zajedničkom špaliru nogometaša Barce i Reala za Andresa Iniestu, kapetana katalonske momčadi koji odlazi na kraju ove sezone.

"Već sam rekao da je igrač kojem se divimo. Pozdravit ćemo ga, mahnuti, čestitati mu i poželjeti sreću u novoj avanturi", objasnio je Zidane koji nije mogao proći bez i pitanja novinara o Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zasluženo u finalu Lige prvaka

"Ne želim ulaziti u te neistine priče. Zasluženo smo u finalu, pobijedili smo. Ne smije se tim pričama o sucima omalovažiti naš put u Ligi prvaka. Dobili smo PSG, Juventus i Bayern na terenu", rekao je iziritirani Zidane.

Dotaknuo se i usporedbe uspjeha ova dva kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teže je osvojiti La Ligu nego Ligu prvaka, ja to oduvijek govorim", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo