ZIDANE SLAŽE KRIŽALJKU ZA IDUĆU SEZONU: / Francuz detektirao dvojicu igrača koji bi trebali pokriti slabe toče

Image
Foto: AFP

Nakon što su lani prilično mirovali, čini se da bi Real mogao ozbiljno uložiti u momčad.

3.5.2018.
15:15
AFP
VOYO logo

Tek što je Real Madrid osigurao treći uzastopni nastup u finalu Lige prvaka krenule su glasine o potencijalnim pojačanjima nadolazećeg ljeta.

Već se dulje vrijeme govori da su Madriđani u potrati za novim vratarom. Iako je Keylor Navas bio perfektan protiv Bayerna u klub jednostavno nemaju povjerenja u njega. Već su ga se prije tri godine pokušali riješiti, ali je transfer Davida de Gee propao u posljednji tren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Onda Cero sada javlja da je Chelseajev vratar Thibaut Courtois navodno obavijestio vodstvo kluba o namjeri da se iduće sezone priključi Realu. Tada će ju zapravo isteći ugovor, a pregovori oko novoga stagniraju.

Stiže Porugalac

Poznato je da obitelj Belgijca živi u Madridu, a on je sam tamo stasao dok je bio na posudbi u Atleticu te mu je velika želja vratiti se u španjolsku prijestolnicu. Vrlo lako se može dogoditi da promijeni sredinu ovog ljeta jer bi ga u suprotnom Chelsea mogao izgubiti bez odštete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje, Mundo Deportivo piše da su Madriđani zainteresirani za portugalskog braniča Joaoa Cancela. U ovom 24-godišnjaku vide idealnu zamjenu za Danija Carvajala, jer, kako se pokazalo Real trenutno nema dobru alternativu na desnom beku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cancelo se trenutno nalazi na posudbi iz Valencije u Interu. Talijani imaju opciju otkupa njegova ugovora za 35 milijuna eura, a odluku moraju donijeti do kraja mjeseca. Posao se trenutno ne čini izglednim jer je Inter u financijskim problemima te moraju prodavati igrače prije nego krenu u šoping.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo