ZIDANE POLUDIO NA PITANJA O KELAVINOJ IDEJI: / 'O čemu vi pričate. Ne želim o tome razgovarati'

Image
13.5.2016.
18:01
VOYO logo

Francuzu se međutim pitanja o tome nisu dopala te je poručio kako ga zanima samo utakmica s Deportivom.

"Neću ulaziti u raspravu o tome. Ispred nas je utakmica života. Želimo pobijediti i vidjeti što će se dogoditi", rekao je Zidane, ali novinari su nastavili s pričom o legalizaciji nagrađivanja klubova koji bi mogli pomoći onima u borbi za naslov, što je slučaj Granade i Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica života

"Legalizacija? O čemu vi pričate. Ne želim o tome razgovarati. U potpunosti smo usredotočeni na predstojeću utakmicu. Deportivo želi pobjedu na svom stadionu, a i mi ju želimo. Čeka nas utakmica života, a potom i finale Lige prvaka u Milanu", poručio je isfrustrirani Francuz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jesam li zaslužio ostanak u Realu? Ne znam mogu li to reći. Naporno smo radili, ali nismo još ništa osvojili. Sada razmišljam samo o dvije utakmice pred nama. Sanjao sam o tome da se borim za trofeje. Dugo sam u Realu i predsjednik mi je iskazao povjerenje. Želim ga sada ispuniti", poručio je Zidane te je dodao kako neće pratiti rezultat s druge utakmice, one između Barcelone i Granade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real trenutno ima jedan bod manje od Barcelone, pa im je uz pobjedu potreban kiks Katalonaca kako bi proslavili naslov prvaka, prvi nakon četiri godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo