ZIDANE NE GUBI VRIJEME: / Francuz je već identificirao prvo pojačanje – pod svaku cijenu dolazi zvijezda Chelseaja

Image
Foto: AFP

Zinedine Zidane se vratio na klupu Kraljevskog kluba i priprema potpuni remont momčadi

12.3.2019.
8:35
AFP
VOYO logo

Francuski nogometni stručnjak Zinedine Zidane vratio se na klupu nogometne momčadi Real Madrida na kojoj je sjedio od siječnja 2016. do kraja svibnja 2018. godine u razdoblju u kojem je sastav kojeg je vodio osvojio tri Lige prvaka i devet trofeja ukupno.

Zidane je prije prihvaćanja posla iznio šest uvjeta pod kojim će se vratiti u Madrid, a jedan od njih bila je i potpuna kontrola nad momčadi. Novinar Gazzette dello Sport danas donosi vijest kako je Francuz već i odabrao prvog igrača kojim želi pojačati redove Madrida. Riječ je o njegovom sunarodnjaku, Francuzu i veznom igraču Chelseaja – N'golu Kanteu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kante je s Leicesterom i Chelseajom osvajao uzastopne naslove engleskog prvaka (2015./16. i 2016./17.), a prošlog ljeta je bio jedan od ključnih igrača u reprezentaciji Francuske koja je u Rusiji osvojila naslov svjetskog prvaka. Njegove odlike su inteligentno kretanje, energija i sjajan obrambeni rad u obje tranzicije, tako da je za očekivati kako će biti konkurencija mjestu koje trenutno u prvoj momčadi Madrida ima Casemiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo