ZIDANE NA RUBU OTKAZA: / Perez pronašao novog trenera Modriću i društvu, stiže stručnjak koji obožava Luku?

Image
Foto: Profimedia

Riječ je o čovjeku koji ga je i doveo na Santiago Bernabeu

26.8.2019.
10:53
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Valladolida napravili su iznenađenje kada su ovog vikenda na Santiago Bernabeu s domaćim Real Madridom odigrali 1-1 (0-0).

Poveo je Kraljevski klub golom KarimaBenzeme u 82. minuti, a pogodak za konačnih 1-1 u 88. minuti postigao je SergioGuardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalac čeka poziv

Nakon takvog raspleta nije trebalo dugo španjolskim medijima da pokrenu glasine o smjeni na klupi velikana. Nastavi li nizati loše rezultate FlorentinoPerez neće imati milosti prema Francuzu i dogodit će mu se ono što je česta pojava u Madridu - otkaz! Za tu svrhu Perez, tvrdi Diario Sport, već ima spremnu zamjenu. Ona se zove JoseMourinho.

Image
Foto: AFP

Real Madrid's Portuguese coach Jose Mourinho (R) greets to Real Madrid President Florentino Perez (L) during the presentation of Real Madrid Sport Resort at Santiago Bernabey stadium on March 22, 2012 in Madrid. Real Madrid and the goverment of the Emirate of Ras AL Khaimah present Real Madrid Resort Island located on the artificial island of Al Marjan in United Arab Emirates, Real Madrid Island Resort is a tourist resort will sport axes and Real Madrid. AFP PHOTO / JAVIER SORIANO / AFP PHOTO / JAVIER SORIANO

Portugalac je bez posla otkako je napustio Manchester United. Imao je nekoliko ponuda iz Kine, ali je odlučio pričekati da se otvori mjesto i nekom od europskih velikana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda mu se ono otvori upravo u Madridu gdje bi ga Perez dočekao otvorenih ruku. Portugalac je već vodio klub i donio im je naslov prvaka 2012.

Kada je u pitanu Zidane, njegov povratak nije se pokazao idealnim. Završetak lanjske sezone bio je očajan, dok su o ovu ušli pobjedom i remijem i to nakon što je u pojačanja uloženo preko 300 milijuna eura. Ne budu li se stvari razvijale u željenom smjeru neće dugo proći prije nego mu Perez pokaže izlazna vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo