Dinamova legenda za kikseve okrivila trenere!

"Kelava je bio reprezentativac, a sada više nije. Očito sam sebe mora zapitati zašto je to tako. On radom može uklanjati pogreške, ali pitanje je koliko to želi. Nogomet nije od jučer.

5.10.2012.
11:15
VOYO logo

Dvije utakmice u Ligi prvaka i dva kiksa. Ivan Kelava je dao poguranac Portu, a onda i Dinamo Kijevu. Označen je kao jedan od krivaca, iako je valjda svim objektivnim pratitelja nogometa jasno da su Portugalci i Ukrajinci za klasu bolje momčadi od našeg prvaka.

Dinamo bi vjerojatno izgubio i bez Kelavinih kikseva. No, mnogi u pitanje dovode kvalitetu Modre 'jedinice'. Njegove igre variraju od briljantnih do loših, a loša igra nogom jako je razljutila vratara koji je s 325 utakmica obilježio Dinamovu povijest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://rutube.ru/embed/5863083

"Kelava je bio reprezentativac, a sada više nije. Očito sam sebe mora zapitati zašto je to tako. Ove sezone je skupina manje atraktivna, ali mi i dalje ne možemo nikoga dobiti, što nije ni čudo s obzirom na dječicu koja nam igraju. Ovoj momčadi nedostaje iskustvo i rutina. Čini mi se da sami sebe zavaravamo. U Ligi prvaka nemamo što tražiti", rekla je Dinamova legenda Zlatko Škorić i istaknuo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On radom može uklanjati pogreške, ali pitanje je koliko to želi. Gledajte, on nikada neće izjednačiti desnu i lijevu nogu, ali može ovu slabiju doraditi. Nogomet nije od jučer. Igra se već 150 godina i postoje načini kako otkloniti nedostatke. Samo je pitanje znaju li to njegovi treneri", zaključio je Škorić u razgovoru za Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo