'ZADOVOLJAN SAM POSTIGNUTIM': / Ante Čačić prokomentirao pobjedu Hrvatske nad Finskom

Image

'Željeno je i ostvareno, imamo sedam bodova i na čelu smo skupine', kazao je hrvatski izbornik Ante Čačić u izjavi za HTV nakon pobjede nad Finskom.

9.10.2016.
20:23
VOYO logo

U susretu 3. kola skupine I kvalifikacija za odlazak na Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji 2018. godine Hrvatska je kao gost u Tampereu svladala Finsku sa 1-0 (1-0). Strijelac jedinog gola bio je Mario Mandžukić u 18. minuti susreta.

"Upozorio sam igrače da će ovo biti teža utakmica nego u Skadru, a to se večeras i pokazalo. Nije lako ni doma dobiti dvije utakmice zaredom, a kamoli u gostima, tako da sam zadovoljan ostvarenim. Utakmica je bila natjecateljska, težili smo zgoditku i do gola smo i došli u ranoj fazi utakmice. Teško je igrati protiv momčadi koja stalno igra s osam igrača otraga, ali nisu nam napravili nijednu čistu priliku", kazao je Čačić, koji je obećao ispraviti sve nedostatke u sljedećim susretima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

OSLABLJENA HRVATSKA DOŠLA DO NOVIH BODOVA:

"Trebao je biti bolji protok lopte, a sudački kriterij u prvom dijelu nikako nam nije odgovarao. Siguran sam da ćemo biti bolji u narednim utakmicama", kazao je hrvatski izbornik.

Image

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo